~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Sunday, May 24, 2009

Award Tag from Khas Lysha

Award ni saya terima dari Khas Lysha @ mama Naylie.. Rakan blogger yg tinggal dekat ngan umah my mum kt TPG, hehe..

Syarat tag ni seperti berikut..

1. Letakkan logo award ini di blog anda



2. Anugerahkan award ini kepada 10 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra - boleh tak lebih, hehe..

3. Pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui ‘backlink’ dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda.

4. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka. - insyaAllah akan saya war2kan kepada penerima award..

Ok, so penerima award seterusnya adalah kawan2 sekolah, x-ofismate & rakan2 blogger yg saya amat suka skali melihat info2 & cerita2 yg best dari blog diorg ni....

1. Tun Frida @ Normi

2. Zeaty @ mama nabil

3. Dyla @ Ibu Inas

4. Mama Idzareef

5. Baiya @ mama Mariam Qistina

6. Mama3hz @ Kak Intan

7. Cikgu Anis

8. MummYaeesh

9. Kak Gee @ mama Aqeel

10.Idayu @ ummu Amin

11. Mas Alina

15 comments:

Khas Lysha said...

waahh dah tepek.. mekasih.. ;)

mama idzareef said...

tengkiu mama ibrahim...nnti nk tepek la..;D

unique1012 said...

Khas Lysha,
hehe.. mekasih gak kat akak :))

mama idzareef,
ok u r welkam, tepek jgn tak tepek, hehhe..

DYLA said...

hehhe, TQ nabilah. nnti aku tepek k..

unique1012 said...

Dyla,
ok, ur welcome :)

siti nurbaiya said...

tq, 1st time dpt award nih

unique1012 said...

baiya,
ok ur welcome :)

tunfrida said...

ohh...terharunya! hehehe terima kasih! terima kasih!

unique1012 said...

normi,
hehe, sampai terharu tu :) sama2la ye..

mummYaeesh said...

wah..terharunye weols..nnt weols tepek yerk..tapi bile??biarlah waktu menentukannye..gitew kan??ahaks

tq dear..

unique1012 said...

mummYaeesh,
hehe, tepekla ye, tak kisahla bila, ur welcome :)

Mas said...

TQ kak

unique1012 said...

Mas,
ur welcome :)

gee ryder said...

orait..thanx nabilah

unique1012 said...

kak gee,
ok ur welcome :)