~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Sunday, May 10, 2009

Jom ke Cardinal Playground!~

Khamis ptg baru ni, kami bawa Ibrahim ke Playground Padang Cardinal, tak jauh pun dari rumah, jalan kaki dalam 2-3minit dah sampai.. sampai2 je tak ramai org pun, alhamdulillah.. mula2 Ibrahim main buaian, pastu gelongsor plak.. hehe.. suka betul dia dpt main gelongsor..


mula2 diawasi oleh babah, pastu mama plak awasi, gelongsor ni agak tinggi juga.. then tangga tempat panjatnya pun agak susah utk Ibrahim naik, cara mudah, Ibrahim naik dari papan gelongsor, hehehe..


penat main gelongsor, Ibrahim jalan2 pusing2 then sambung balik main gelongsor.. pastu Ibrahim main jongkang jongket plak, tp style dia lainla dr yg kat Malaysia punya, boleh main 4 org skali & tak perlu risau terentak, hehe.. sbb dia just perlu goyang2 je.. best jugakla, hehehe..


playground ni tempatnya bersebelahan dgn padang cardinal yg agak besar juga!! ada 2 padang bola & 1 padang bola baling, ada tempat main basketball juga, lepas puas bermain, kami pun berjalan pulang..

4 comments:

tulip said...

pandai dia naik ikut gelongsor.

DYLA said...

comeynya ibrahim . rambut dah panjang.

(semalam jumpe mama nabilah di jusco =) )

mummYaeesh said...

hye nabilah...
comeynye ur son!
mcm jupun!

unique1012 said...

zeaty,
hehe.. Ibrahim memang suka naik camtu :)

Dyla,
a'ah rambut depan sampai dah nak masuk mata, nanti nak trim skit :)

oo yeke, memang diorg suka gi situ jenjalan, bestla mama kita dpt jumpa inas :)

mummYaeesh,
hi kembali, thanks singgah blog, insyaAllah, nanti kita ziarah ye :)