~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Saturday, May 16, 2009

Bila Ibrahim dpt lepas!~

Baru2 ni kami ke Manchester Fort lagi, sini jela yg selalu dipergi sbb dekat, hehe..sempat lg tu masuk kedai Clarks, ;), tp tak lama pun, ngeri tengok harganya, huhuhuh.. time ni kitaorg saja tak dudukkan Ibrahim dalam stroller, tau tak apa yg dia buat??


Ibrahim dok busy menolak strollernya sendiri, hehe.. sampaikan tak nak kitaorg pegang langsung stroller tu, ditepisnya tangan kita, sabar jela.. sudahnya memang tak masuk dah kedai mana2, duk kejar Ibrahim dgn stroller je, hehe.. tak tau penat dia.. best agaknya dpt lepas.. last2 babah ajak balik, hehe.. tak tahanla tu, melayan Ibrahim yg active, mama pun tak larat gak, hehe.. tp kitaorg tak balik rumah lg, sambung lg ke destinasi seterusnya, tunggu next entry ye!!

5 comments:

gee ryder said...

pekata nabilah duk jer dlm stroller tu tgk ibrahim nk tolak ke tak hehehehe...
kemain dia yer, ingat best sgt ke tolak stroller tu..stroller ksg bleyla ibrahim oi :)

ops ada tag utk anda :P

mummYaeesh said...

tu maknanye dia da ready nak adik la tu..bleh la tolak baby dlm stroller tu takdelah kosong jerk!woohoo

unique1012 said...

Kak gee,
manala muat sy nak duk dlm stroller tu, hehe.. tp kan kalau sy duk maunya ibrahim nak bg :P
itula memang beria dia tolak stroller, hehe..

ops ok, nanti sy tengok ye :)

mummYaeesh,
nak adik ke?? hehe.. silap2 kang berebut plak ngan adik nak duk dlm stroller, bukannya dia nak tolak, hehe..

Khas Lysha said...

yelah.. dia teringin nak sorong baby la tu.. asyik org jer sorong dia kan,.. ;)

unique1012 said...

Khas Lysha,
hehe.. teringin ke Ibrahim?? nantila insyaAllah, kalau ada rezeki ;)