~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Tuesday, May 12, 2009

Ibrahim & his new car!~

Sabtu lepas, dlm kul 11.30a.m, kak Intan @ mama3hz, dtg rumah kitaorg, bagi hadiah toy car utk Ibrahim :) waktu tu Ibrahim kat atas, cepat2 dia turun juga nak tengok siapa yg dtg, hehe..


Ibrahim punyala suka.. mula2 dia tarik tolak je car tu, test dulu ke?? pastu baru duduk, hehehe.. best toy car ni ada 3 button music lagi tu utk hiburan sambil naik car, hehe.. thanks banyak2 Hanie (anak kak Intan yg bongsu) bagi Ibrahim toy car ye..

9 comments:

DYLA said...

bestnyer dpt hadiah kete.. leh la ibrahim bwk ronda2.

mama idzareef said...

cutenya car tuh..kalerful lagi...happynya tgk ibrahim..

p/s : slide kat belakang tu pn nmpak best..mahal tak? sini susah btul nk cr slide camtu..litlle tikes ssh nk cr kat sini =(

gee ryder said...

cute nye kete ibrahim...
aqeel pnjam ble? ngn ibrahim nmpk kecik je tu hehehe

mummYaeesh said...

bestnye dpt adiah car!
nak kenal gak la dgn hanie tu..whoops..lalalala

unique1012 said...

Dyla,
alhamdulillah, blehla ronda2 dlm rumah :)

mama idzareef,
a'ah colourful, first tengok ibrahim dah suka :)

slide tu kitaorg beli kt toys r us, cubala tengok2 situ insyaAllah ada..

kak gee,
hehe bolehhh, jom aa aqeel main kt sini dgn ibrahim:)

mummYaeesh,
alhamdulillah, memang best.. nak hehe, whooppss nak kenal ke?? kenala singgah blog mama dia ;)

tunfrida said...

waaah...seronok la dia!

unique1012 said...

normi,
first time Ibrahim ada toy car, mestila seronok, hehe..

mama3hz said...

suka tgk ibrahim suka.....thanks for the wish...perjalanan akak amsih jauh lagi sebenarnya...n soon we will be move...kat mana ??tunggu......

unique1012 said...

mama3hz,
a'ah Ibrahim suka :)
dah jumpa rumah yg sesuai??? bagus2, nanti blehla buat housewarming, hehe..