~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Wednesday, October 29, 2008

Yeyyyy! I love it..

Semalam pagi, sampai 2 parcel skali gus, satu untuk Ibrahim, satu untuk Babah.. Yang paling best untuk Ibrahimla.. agak2 apa yg Ibrahim suka sangat ni?? In The Night Garden Inflatable Ball!! Buy 1 get 1 Free from eBay UK.. hehe


Memula sampai tuh biasala kan belumla diisi angin lagi, mama ingat nak tiup je.. MasyaAllah punyala susah, pastu mama teringat arituh kan kitaorg ada beli bed Ibrahim yg merah tu ada skali pengepam utk isi anginnya.. Mama pun tryla pakai pengepam angin tuh, alhamdulillah ok..

So dapatla Ibrahim main bola baru ni.. bertambah lagi koleksi bola Ibrahim.. Bola yg ni lagi ringan & besar! Memang best! tapi sambil main, mata Ibrahim tak lepas gak nak tengok tv.. hehehe

Satu lagi parcel ni untuk babah, buku from Amazon UK yg sangat murah! 1 pence je.. tp still kena byr postage around 2pound over.. tp still berbaloi gakla utk references subject babah yg kena amik skrg ni..

5 comments:

DYLA said...

bestnyer ibrahim.. mcm2 ibrahim dpt kat sana.....

unique1012 said...

itula dyla.. dia je la yg dapat, hehehehe..

gee ryder said...

cam menarik je ball tu...duk sana xshopping kt kedai ke? suma main oder on9 jer...ktluar mhl ye

aFkaR'z said...

huuuuuuu shopping sakan!!

unique1012 said...

kak g,
kadang2 kuar gak.. lgpun hubby tengah busy skrg ni, tambahan tgh sejuk sangat kat luar tu, kurangla skit activity luar unless terpaksa cam beli brg dapur, sbb tu mana yg boleh beli online, memang beli je sbb senang kan.. a'ah boleh tahan mahal gakla kalau kat shopping complex, tp kena beli gak kalau perlu..

afkar'z
hehe, shopping selagi mampu ;)