~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Thursday, October 2, 2008

Gaya Ibrahim di Hari Raya

Tahun ni, second time Ibrahim beraya, macam2 gaya Ibrahim di hari raya.. baju raya tahun lepas pun dah muat2 je.. nampak sangat Ibrahim dah besar, tahun depan ntah muat lagi ke tak?? takperla, tak muat tak yah pakai ye tak..


Yg 1st tu, Ibrahim baru je lepas mandi, rambut pun tak sempat sikat lg, pakai baju raya melayu kuning emas.. Yg 2nd tu, rambut dah sikat, baru la hensem, hehe :) Senyum lebar, nampak semua gigi.. Ibrahim setakat ni dah ada 14 batang gigi.. 3rd pic, Ibrahim tengah busy nak main goft stick & bola.. time ni baru nak posing ber3 di pagi raya.. yg 4th ni, mama baru nak buat susu utk Ibrahim, biasala Ibrahim pun busy gak nak tengok mama bancuh susu.. Yg 5th ni, Ibrahim tgh posing, pandai skrg! Tau je kalau mama or babah nak amik gambar dia.. Pic last tu.. Ibrahim baru bangun tdo & tgh makan.. tengokla pipi dia, merah! sejuk ke sayang?! Enjoy the piccas!

2 comments:

tunfrida said...

salaam, nabilah!

ibrahim nampak cam anak jepang pulak blushing gitu...hehe comei sungguh!

unique1012 said...

wsalam normi,
haha.. comel ke? thanksla.. tu la.. selalunya bangun tdo mesti blushing!