~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Tuesday, October 28, 2008

Let's learn to write!!

Tengokla apa anak mama, Ibrahim ni buat?? Dia duk sibuk tengok babah dia study, then tulis notes kan.. dia pun busy nak menulis gak!!.. Selalunya takde plak dia nak menulis bila dapat pen, tp kali ni nak menulis plak.. So babah pun bagila pen & kertas skali.. hehe.. khusyuk betul mama tengok Ibrahim menulis, mama pun apa lagi amik peluang take piccas!


Bagusla Ibrahim ada minat nak blaja menulis, setakat ni memang mama belum ajar Ibrahim menulis pun, tak sangka plak dia pandai pegang pen tuh.. :) Pastu lepas Ibrahim dah tulis, siap nak tunjuk kat mama & babah tu.. hehe..

6 comments:

gee ryder said...

ibrahim tulis pe tu?
pndai dia pgng pen tu...kdg dorg ni kta xperlu ajar dia pndai sndiri...anak buah k.g dlu pn mcm ibrahim, sthn lbh bru dh pndai pgng pen...

unique1012 said...

kak gee,
ibrahim main tulis je apa yg dia nak, hehehe.. leka sungguh dia.. itula agaknya dia tengok camna kita pegang pen, tu yg dia ikut tuh..

aFkaR'z said...

kepimpinan melalui tauladan.. kekekeke

unique1012 said...

afkar'z

hehe, insyaAllah..

tunfrida said...

elok sangat dah tu...

MHI ni sejak mula suka menconteng dinding dan pakaian, aku terus belikan buku, nabila. terfikir nak belikan whiteboard tp rasanya dia takkan mampu menahan perasaan nak conteng dinding. jadi, dengan buku tu la aku perhatikan dia sambil2 kenalkan ABC 123.

i'm sure you can find very good books for Ibrahim kat UK nuu..

unique1012 said...

normi,
itula memang ada gak cari writing board kat eBay tuh, tp semuanya mahal2 belaka, siap yg ada colour2 tuh, memang best! cuma tak termampula nak membelinya, memang ada beli buku kat Malaysia saja simpan tp semuanya tinggal, hehe.. insyaAllah, ada waktu nanti cari gakla buku kat sini.. sementara waktu ibrahim conteng kat kertas kosong dulula, ehehe