~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Wednesday, October 15, 2008

Parcel dah tiba! Yeyyyyy!!

14th Oct08 - Alhamdulillah semalam parcel ke-2 tiba from mama Penang tapi di pos dari KL, target sampai hari ni tapi tercepat plak sehari.. babah takde, so mama je yg buka pintu amik parcel..


Semuanya barang2 makanan kering yg tak jadi bawa masa nak fly arituh sbb terlebih 6kg, macam2 ada, ikan bilis, udang kering, perencah ayam & tomyam, cili kering, cucur udang & ikan bilis adabi & etc.. tambahan jubah, telekong & ubat mama, kain pelekat babah, sejadah & serunding.. pastu recorder babah, yg ni memang mama terlupa masukkan dalam beg.. sabar jela kan.. abis kena marah dgn big boss, ;P.. then surat mama pun ada, bank islam, bil celcom & takaful statement..

Agak2 lepas ni ada lagi tak parcel yg tiba??? Tungguuuu!

2 comments:

gee ryder said...

ok la tu leh gak mkn mskn melayu kt sana kan..ketupat segera xde ke?hehee

unique1012 said...

kak g,
itula.. alhamdulillah ada family nak anta..
ketupat takdela kak, kenala buat sendiri kalau nak..