~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Tuesday, January 20, 2009

Menjawab Tag Puan Anis: 'Bila Aku Mengandung'

Waktu ni first time mengandungkan Ibrahim, alhamdulillah.. memang takde alahan, morning sickness pun takde, sbb tu org tak perasan pun.. Puasa pun bleh cukup sebulan, best tul!! Tp tak byk bergambar la plak, adala skit2.. bolehla kan..

Bergambar dgn Azura di Ofis TM Cyberjaya, waktu ni dah masuk 5 bulan.. muka pun dah kembang, dah start sakit pinggang semua, hehe..

Yang ni plak, waktu majlis perpisahan yg dibuat oleh warga TM Cyberjaya utkku & En Nazri pada bulan Feb07, time ni dah start keje kat HQ, dalam gambar ni Kak Ila, Me, Kak Nisah, Kak Aida & Najwa.. Waktu ni dah 8 bulan, dah sarat gakla..

*Sila abaikan tarikh pada gambar yg tidak diupdate, suppose 2007, hehe..

bercerita pasal berat bdn, masa awal2 mengandungkan Ibrahim , berat dalam 52kg. Lepas 9 bulan jadik 65kg.. naik gak dalam 13kg.. byk tu!! Mana taknya, makan selera je, tetiap hari mesti minum susu sekotak, pastu sarapan lg kat ofis, tengahari makan lg, hehe.. alhamdulillah, takdela mengidam nak makan yg pelik2, semua bedal je..

bercerita pasal baju pregnant, start dari 4 bulan dah tak muat nak pakai kain baju kurung, kebetulan dapat byk kain kosong sulam dari MIL dari Indonesia, so tempahla buat jubah pregnant dari adik Kak Nisah, ofismate dulu.. Pastu ada gak beli dari butik2 melayu yg byk kat Bangi & Seri Kembangan..

kasut plak, pun suka jenis crocodile, suka pakai sandle je.. takdela sakit nak berjalan kan.. So harap Anis berpuas ati dgn citer pregnant kiter ni ye..

7 comments:

DYLA said...

nabilah, tak gemuk pun awak time pregnant... jeles la....

gee ryder said...

nabilah 1 ofis ngn najwa tu ke?
k.g knl najwa tu

unique1012 said...

dyla,
yeke tak gemuk?? terasa naik gakla badan ni ;)..

kak gee,
a'ah kawan sama ofis dulu waktu kat cyber.. camna akak kenal najwa??

gee ryder said...

najwa tu 1 geng 'teamcity' ngn hubby hehe...knl dr situ la

unique1012 said...

kak gee,
itula, dah agak dah, mesti pasal honda city punya, hehe..

ciklin said...

nabilah, kak nisah tu member klin masa uni..

unique1012 said...

kaklin,
a'ah, arituh ada gak kak nisah bg tau sy yg kaklin member dia, hehe..