~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Friday, January 2, 2009

Buat kek coklat lagi!~

Last Tuesday, mama buat kek coklat Moist lagi sbb baru je abis coklat fudge yg buat arituh.. saja buat lagi sbb Ibrahim suka! Buat cam biasa adunan utk 2 kali masak sbb tempat bakar tak besar.. Tp dapat gak simpan 2 plastic ware.. Tp sekejap je dah abis 1 plastic, hehe..


Ibrahim skrg dah pandai memilih makanan.. biskut pun dah kurang makan, asik nak makan kek coklat je.. suka sgt coklat, sabar jela.. nasi pun ikut mood, kekadang nak, kekadang tak nak.. nasib baikla Ibrahim suka sangat makan sayur.. so bila kitaorg makan, kalau ibrahim tak nak nasi, kitaorg bagi sayur je.. tp kekadang bg je sayur dgn nasi, kira paksala ni, hehe.. kira adala compliment dgn kek coklat tu.. so takdela Ibrahim sembelit, hehehe..

No comments: