~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Wednesday, January 7, 2009

Jalan2 to Post Office!~

Semalam pagi bila mama turun, ada dpt kad plak dari royal mail, cakap ada barang yg perlu di pick up dari post office, padahal tak dengar plak bell bunyi, selalu siap diorg ketuk pintu kuat2 lg..

So kitaorg pun bersiap2la nak kuar gi post office, kebetulan hari Isnin arituh, snow ada turun, so mama excited lagi nak amik gambar dgn snow, hehe.. cuaca pun cerah & sejuk!! seperti biasa tak lupa pakaikan Ibrahim glove mama, hehe..


Jauh gakla nak gi post office kat Waterloo Road.. sampai2 je tanya org yg kat kedai tu kat mana royal mail punya counter, rupa2nya tempatnya kat belah belakang.. takde org pun, bagus!! sbb dlm post office tu punyala panjang org beratur!!! alhamdulillah.. tak payah beratur.. So agak2 apa barang yang kitaorg dapat?? Nantila mama citer..


Pastu kitaorg pun berjalan terus menuju ke Manchester Superstore.. mana lagi nak dituju.. alang2 keluar, beli barang terusla.. nanti tak tau lg bila bleh kuarkan... On the way tu, lalula Goldenstone Park, terujala gak nak amik gambar kat sini.. Ingat lg tak entry dulu yg Ibrahim tengok burung byk kat park ni?? skrg ni takde burung, tp byk snow!!

Waktu ni, Ibrahim dah start cranky!! mesti sbb sejuk kot.. cepat2la kitaorg masuk Manchester Superstore, nak panaskan badan, hehe.. sian anak mama ye.. Sampai MSS, kuarkan Ibrahim dr stroller, terpaksala mendukungnya.. takut nanti Ibrahim usik brg2 kat situ..

Pastu babah cakap, nak gi beli kebab, so mama & Ibrahim tunggu kat MSS.. sambil dukung Ibrahim, mama pusing2 cari barang.. penatnya bukan main! agak2 dah berapala berat anak mama skrg ni ye??!! Sakit pinggang mama dibuatnya, hehehe.. Lepas babah dtg, barula kitaorg bayar then terus berjalan balik.. Sampai rumah jom kita tengok apa yg ada dalam box tu??


Power Ball!! babah beli kat Amazaon Uk. Ibrahim punyala suka, dia ingatkan ball baling2 tu, hehe..

Info: Explosive, dynamic, exciting... addictive!
NSD Powerball is a revolutionary new Gyroscope which literally explodes with mind numbing inertial forces once you activate its internal rotor!

How fast can you spin it?
An inbuilt speed meter makes it impossible to put down because you'll always want to beat your own high score or those of your friends, making NSD Powerball a seriously entertaining & fiendishly addictive way to exercise and get stronger!

Source: http://www.powerballs.com/

2 comments:

mas said...

kak, ape benda power ball tu?mcm gasing ejr, tp bagus utk tangan ker?

unique1012 said...

mas,
a'ah nampak cam gasing, dia ada tali gak utk jalankan roller dalam ball tu, bagus utk exercise tangan.. buat keje pun laju je, hehe..