~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Friday, January 23, 2009

Jom keluar!~

Rabu lepas gak, after sarapan cekodok tu, mama ingat nak rehat2la jap kan, lepas solat zohor.. pastu babah ajak kuar gi beli barang la plak.. tak plan pun, sbb Khamis babah dah start busy dgn kelas & assignment, so sementara belum start ni, kita shopping dulu!, hehe..

Kelam kabutla mama bersiap mana yg patut & siap2kan Ibrahim, kali ni Ibrahim pakai glove baru, beli kat Asda arituh, barula ok, ngam2 je masuk tapak tangan.. Ibrahim pun suka!

Keluar rumah dah kul 1.00pm, alhamdulillah, cuaca cerah, sejuk pun dah kurang, tp still masih terasala.. Kemana kita?? mestila ke Manchester Super Store, wajib! hehe.. beli sayur, buah, frozen food, ayam & etc..


Pastu kitaorg terus menghala balik, on the way tu babah gi top up electric, mama plak tunggu ngan Ibrahim kat luar kedai.. waktu ni sempatla amik gambar.. nak tau camana rupa top up tu?? haa yg babah tunjuk tu la..

2 comments:

fuadnis said...

wah...electric pn main top up ke kat sana tu??kira tak bayar bulan2 la mcm kat malaysia??sekali top up kira mcm mana tu??

unique1012 said...

Anis,
a'ah, rumah yg aku duduk ni kena pakai top up.. ada gak umah yg pakai bill.. selalunya kitaorg top up 10gbp or 20gbp, ikut penggunaan sbb skrg ni time winter, kuat guna heater electric, tp still lebih jimat dr pakai gas..