~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Sunday, August 2, 2009

Jalan2 Carboot & Manchester City Centre!~

Ahad paginya plak, dalam 7.30 kami ber4 dah keluar, cadangnya mama nak bawa nenek & atuk gi carboot sales, mula2 kitaorg pergi ke Bowlee, tp rupa2nya takde org jual hari tuh, hehe.. so kitaorg pun terus ke Salford Carboot yg terletak di kawasan Salford Shopping Centre.. alhamdulillah, kt sini mmg sentiasa ada everyweek..


Dapatla kitaorg shopping skit pakaian, toy Ibrahim & perkakas rumah.. mmg murah!! puas atila kan..


Petangnya, kitaorg pergi jln2 ke city, parking di Arndale, jln2 dlm tu & keluar ke Manchester Wheel, tp tak naik pun, ramai betul org weekend2 ni di city!!


Pastu kitaorg ke Piccadilly garden, ramai betul org melepak!! lagi2 di kawasan air pancut, siap ada yg mandi-manda lagi, hehe.. Ibrahim pun nak mandi bila tengok org main air, sabar jela, hehe.. pastu kitaorg mkn kt Rice restaurant, depan Piccadilly garden tu, lepas makan kitaorg pun balik.. hari Ahad mmg semua tutup cepat kt sini walaupun baru kul 5.00ptg.. itula aktiviti weekend nenek & atuk masa diorg kt sini.. ada lagi tau, harap semua bleh tunggu ye..

4 comments:

gee ryder said...

byk tul car boot sale kt sana

unique1012 said...

kak gee,
nak kata byk tu tak taula sgt, kalau kt Manchester ada 2-3 tempat yg popular, org kt sini mmg suka berjual & juga membeli lg2 kalau murah, hehe..

Fertzy said...

best eh car boot sale nie.....salunyer quality masih menten kan?? good bargain lagik.

best lah baca experience nabil di manchester, kalau kami dtang sana boleh jadik tourist guide tak? hehe

unique1012 said...

Noly,
nak kata best tu okla kalau ada benda yg nak dibeli, hehe.. quality still ok lg & mmg murah!!

alhamdulillah, tourist guide?? hehe..insyaAllah, mana yg mampu kitaorg bantu :)