~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Monday, August 24, 2009

I like Thomas very much!!~

Sekarang ni Ibrahim suka sgt dgn Thomas Engine! So bila kitaorg keluar je gi Tesco ke, gi Kedai buku ke, gi mana2la yg boleh.. bila nampak je Thomas Engine mulala nak suruh beli, sabar jelakan.. Amboi2 anak mama ni dah pandai bershopping skrg ni, hehe..


Rasa2nya dah cukup byk dah toys yg ada kat rumah ni berkaitan dgn Thomas Engine & toy trains yg lain, haa tengokla collection Thomas Engine yg Ibrahim dah ada ni.. mmg complete dari baju, kasut, toy, books, alas makan pun ada, hehe.. semua ni kira yg terbaru..

Jgn terkejut sekarang ni Ibrahim dah pandai selak catalog Argos, cari Thomas Engine toy pastu tunjuk kt mama, hehe.. apakah maksudnya?? nak suruh belila tu ;)))

10 comments:

DYLA said...

hehehe, bijak nye ibrahim.. siap selak katalog. good boy!

aunty pun minat thomas tau ibrahim..

isya said...

tunjuk je ibrahim.. ;p

Ummu Auni Afif said...

murah ke thomas kat sana, hihi

unique1012 said...

Dyla,
auntie pun minat thomas ke? bleh la geng dgn ibrahim :D

isya,
hehe.. tunjuk jela, beli belum tentu :)

Kak Aini,
takla semua murah, boleh thnla, beli mana yg mampu :)

gee ryder said...

abihla mama pasni..
ibrahim lak soping penuh trolley brg thomas hehe..

aqeel xminat pulak thomas bila psg katun tu..mungkin boring bg dia sbb sunyi jer, asik becite jer..suara pierce brosnan lak hahaha

unique1012 said...

kak gee,
itula yg membimbangkan mama dia bila bershopping hehehe...

oo cd tu memang agak boring kan.. ibrahim ni bukannya tengok pun cd tu, sibuk main benda lain walaupun pasang, sabar jela..

mummYaeesh said...

nampak da besar ibrahim pakai pyjama tu..hiks

bdk2 skang mmg tau... samalah cam yaeesh..selak catalogue toys r us pastu main tunjuk2 jek..cis!

unique1012 said...

mummyaeesh,
siapa yg ajar ye tak?? dia tengok kita selak catalog dia pun buat, yg tunjuk2 tu yg tak tahan tu, hehehe..

pak teh said...

ewah ewah.. dah pandai budak tu.. dah besar la die skrg.. nampak panjang giler...
mama ade beli kan dvd upin & ipin utk ibrahim tadi...
die asyik tengok cite english je.. ne kiteorg belikan animasi malay pulak..
popular kat sini..
"betul betul betul"

unique1012 said...

pak teh,
ibrahim mmg dah tinggi skit!! oo yeke.. ok, best best best!! :D nanti ibrahim boleh tengok! tq wan!