~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Friday, August 21, 2009

Salam Ramadhan Al-Mubarak!~

Alhamdulillah, ramadhan datang lg :) Tahun ni masuk kali ke-2 kami berpuasa di sini.. cuma tahun lepas hanya sempat 5 hari sahaja berpuasa di Malaysia, selebihnya di sini..


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

Dikesempatan ini kami ber3, nak ucapkan selamat berpuasa kepada semua family & sahabat handai yg berada di Malaysia atau dimana juga berada.. Semoga ramadhan kali ni lebih memberi rahmat, kekuatan & keberkatan kpd kita utk beribadat dibulan yg mulia ini serta untuk kita mengumpul sebyk2nya pahala, insyaAllah..

Disini insyaAllah akan start berpuasa pada esok hari, 22hb Ogos 2009, sama seperti Malaysia.. berpuasa tahun ni agak lebih mencabar memandangkan pada musim summer, semoga kami tabah menghadapinya!! Aminn..

11 comments:

DYLA said...

Salam Ramadhan buat nabilah sekeluarga.

sama plak kite puasa ye

unique1012 said...

Dyla,
sama2la kita ye.. a'ah thn ni kat sini sama puasa dgn malaysia..

mummYaeesh said...

salam ramadhan gak utk uols sekeluarga!ampun maaf dipinta!

gee ryder said...

ktsana kalo posa time winter kan bagus ekk hehe..

salam ramdhan penuh kemaafan dr kak gee n family

tulip said...

selamat berpuasa... raya tak balik mesia ke?

marmarn said...

ramadhan kareem :)
p/s bila la kite nk jmpa nih kan :S

unique1012 said...

mummYaeesh,
sama2la kita ye bermaafan 0-0 :)

kak gee,
itula tak dptla puasa waktu winter 2-3 thn ni, sabar jela kan, tp ganti puasa semua nak waktu winter, hehe..

minta maaf juga ye andai tersilap kata selama ni :)

zeaty,
selamat berpuasa juga utk kau sekeluarga.. rasanya mcm tak dpt balik raya ni :(..

Mar,
itula bilala nak jumpa kan, kalau ada kesempatan nanti raya datangla sini Mar, insyaAllah kitaorg ada je..

Oja said...

nabila,

selamat berpuasa...

unique1012 said...

Kak Oja,
sama2la kita ye :)

Mas said...

Kak, slmt berpuasa! Ramadhan Mubarak... Kalo wktu musim summer masa siang pnjg ke kak? mg trus tabah ye!

unique1012 said...

Mas,
Selamat berpuasa juga utk awak, a'ah summer siang panjang kt sini.. insyaAllah doakanla ye :)