~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Tuesday, August 11, 2009

Ibrahim's New Leap Frog Junior Tag!~

Semalam pagi kitaorg keluar gi Toy's R Us, mmg ada hajat, babah nak belikan Ibrahim new learning toy.. "Leap Frog Junior Tag".. tp takde plak, last2 kitaorg beli di Argos Extra, nasib baik selang beberapa kedai je, hehe.. tak dptla nak guna coupun discount Toy's R Us..


Memang very interesting learning toy untuk anak2 yg berumur 2 hingga 4 tahun.. diberi sekali dgn sebuah buku percuma, kami pilih "If I were" & kami beli satu buku tambahan utk Ibrahim belajar ABC, "ABC Animal Ochestra".. very interactive dgn pelbagai bunyian disamping Ibrahim dpt kenal haiwan juga dlm buku tu.. Selain tu Ibu bapa boleh tengok perkembangan anak2 melalui account yg kita register di Internet.. sgt puas hati..

Alhamdulillah, Ibrahim punyala suka!! mana taknya waktu on & off, akan ada greeting utk Ibrahim mcm "Hi there Ibrahim" waktu on dan "Good Bye Ibrahim" masa off.. walaupun Ibrahim dah agak kenal beberapa huruf alphabet, so blaja dgn toy ni lagi bertambah seronok!! khusyuk betul dia blaja!! hehe..

2 comments:

Mas said...

wah, bestnye..kak pekaba?hrp2 sumer ok2 di sana

unique1012 said...

Mas,
alhamdulillah, semua sihat kt sini :)
Mas pun harap sihatla ye..