~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Thursday, July 30, 2009

Makan2 di Abraham Moss & Jalan2 ke Trafford Centre!~

Hari Sabtu pagi 4/7/09, mama, Ibrahim, nenek & atuk gi makan kt Abraham Moss School or kantin Sekolah Malaysia.. mkn nasi lemak & nasi kerabu, ramai juga yg berjual hari tu.. dapatla nenek & atuk merasa masakan org Malaysia di sini, alhamdulillah.. Pastu kitaorg tapau soto ayam & nasi kerabu utk babah dirumah..



Petangnya plak kitaorang ber4 pergi jalan2 ke The Trafford Centre.. Weekend2 ni memang ramai orang, sampai2 je Ibrahim dah siap2 tdo dari dlm kereta lagi, sabar jelakan, hehe.. pusing2 satu Trafford Centre tu, masuk kedai keluar kedai.. tak beli apa2 pun, window shopping je.. pastu rehat sebentar dekat air pancuran, hehe..


Penat jugala berjalan, Ibrahim dah nak balik baru bangun, kira okla tu kan, hehe.. ingatkan nak ke foodcourt tp nenek dah tak larat, so kitaorg pun balik jela..

4 comments:

ninie's corner said...

lama jg nenek & atuk Ibrahim bercuti kat sana..........ttu puas jln2.....

mama idzareef said...

wahh satu manchester atuk n nenek ibrahim tour dah.. lama yekk dorang kat sana

frida said...

Nabilah, your parents akan sambut Ramadhan di sana ke?

unique1012 said...

ninie's corner,
puasla juga berjln, setakat 2 minggu je kt sini, alhamdulillah, :)

mama idzareef,
mana yg kitaorg tau area manchester ni, mmg dah bawa semuanya, hehe.. 2 minggu je, tp okla puas gakla berjln..

normi,
parentku dah balikla 9/7/09, 2 minggu je kt sini, ni semuanya aktiviti diorg yg selama diorg kt sini, entry tertunda, hehehe..