~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Monday, July 27, 2009

Jalan2 ke Manchester Fort, Kebabish, City & Sainsbury's!~

Hari Khamisnya, 2/7/09, kitaorg bawa nenek & atuk jalan2 kat Manchester Fort, pergi Boots, Asda, Sport Direct, Argos & etc.. Ibrahim mestila dpt something kan, DIY puppet from mister maker (antara rancangan kegemaran Ibrahim di Cbeebies), hehe.. punyala suka dia!!


lepas tu, kitaorg makan kat Kebabish Restaurant, bawa nenek & atuk menjamu selera makanan pakistan disini.. atuk ckp briyani kt Malaysia lg best!! hehe..


Dah abis makan, kitaorg jalan2 naik kereta round Manchester city centre.. abis satu city tu kitaorg round.. tak singgah mana2 pun.. dah puas round kitaorg pun balik rumah..


Hari Jumaat plak, babah ada keje skit kt uni pagi, so petang baru kitaorg keluar gi Sainsbury's Heaton Park bawa nenek & atuk shopping barang dapur disana plak.. sambil2 tu dptla pergi Curry's skali tengok2 barang electric, hehe.. banyak lg aktiviti nenek & atuk disini, nanti cerita lagi ye :)

5 comments:

ninie's corner said...

wah.....jln sakan atuk & nenek Ibrahim ye.....best nyer.....

DYLA said...

mama nabilah dah balik sini ke lum?

unique1012 said...

ninie's corner,
a'ah berjln sakan, hehe..

Dyla,
dah balik lama dah, 9hb aritu, diorg 2 minggu je kt sini.. siaran tertunda, hehehe..

gee ryder said...

ktsana cam xramai org jer...lengang je..ke org keje

unique1012 said...

kak gee,
a'ah, time org keje mmg tak ramai.. kalau weekend nak dpt parking pun susah, hehe..