~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Wednesday, July 22, 2009

Award from mama3hz!~


Sila copy paste award ini di blog anda ..
settled

Sila copy paste award ini di sidebar blog anda ..
ok insyaAllah..

Pass kan award ini kepada 5 rakan anda ..
ok...
ninie's corner
kak gee @ mama aqeel
isya @ ibu iffah
noly @ fertzy
kak aini @ ummu auni afif

10 comments:

isya said...

hehe.. bt susah2 je nabilah ni. ihiks

dr jauh ni,nanti isya amik ye..

unique1012 said...

isya,
sila2, tak susah pun.. jgn tak amek ye :)

ninie's corner said...

terima kasih Nabila.....nanti ninie ambil ye.....

mamaadam said...

wah lama tak datang sini ceria lak background ni ye.. hugs to ibrahim

Fertzy said...

tenkiyu tenkiyu....

nanti ku tempek award ni di blogku yeah..

unique1012 said...

ninie's corner,
u r welcome, ok amik tau..

mamaadam,
hehe.. ceria2kan diri anda disini, ahaks.. hugs to auntie gak ok..

noly,
ok ok.. u r welcome :)..

Ummu Auni Afif said...

akak dah tampal dlm blog, tak tampak kat sidebar je, bimbang heavy loading nanti :)

unique1012 said...

kak aini,
it's ok, tq sbb sudi amik award ni ye :)

gee ryder said...

nabilah,tq so much..
rasanye ada lg award nabilah bgi lum publish hehe...
pasni mmg kena buat 1 entry penuh dgn award sbb org lain bg pun xpublish gak lg..asik pending jer hehe

unique1012 said...

kak gee,
ok kak, u r welcome, takper pasni, blehla publish eh :)