~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Tuesday, June 30, 2009

Welcome Nenek & Atuk!~

Alhamdulillah, nenek & atuk selamat tiba di Manchester Khamis lepas jam 1 tghr dgn Emirates Airline, sebelum tiba di sini transit di Dubai selama 3 jam, so dptla berjalan2 di Duty Free Dubai tu...


best betul kami dpt jumpa nenek & atuk, tapi yg paling suka mestila Ibrahim!!! hehehe.. InsyaAllah kami dah bawa nenek & atuk jalan2 di beberapa tempat di UK ni.. kalau nak tau kemana, tunggu next entry ya, daaaa...

10 comments:

tulip said...

mak aku pun cakap acik intan gi sana. kim salam la eh.. syok la jalan2 kat UK.

fuadnis said...

ni mak ayah nabilah ke suami??

unique1012 said...

zeaty,
oo yeke, ok insyaAllah.. alhamdulillah, sampai gak ke sini :)

anis,
mak ayah kita :)

shibam.blogspot.com said...

selamat enjoys dengan family ye

Mas said...

kak, bestnya mak ayh akak dtg ziarh, ok gak, kalo tak msti tak diorg tak smpai uk, hehe, and lehla diorg rasa air tgn akak,=)

tunfrida said...

seronokla ibrahim ada teman selain umminya sahaja...

inilaj kelebihannya duk merantau ya, dapat juga 'bawa' mak ayah melawat tempat orang.

DYLA said...

anis ni wat lawak la... dah tentu la tok & nek ibrahim..

mesti nabilah hepi ada mama & ayah kat sana..

gee ryder said...

blela nabilah lps rindu kan..
mesti sonok dh lama tak jumpa..

adala org nk melyn ibrahim nti..

unique1012 said...

shibams,
thanks ye, ok insyaAllah :)

Mas,
a'ah mas, memang seronok!! time nila kalau nak dtg, senang skit tak yah sewa hotel dah :)

Normi,
ye betul!! Ibrahim mmg happy jumpa nenek & atuk, ramai yg boleh layan dia :)

Dyla,
memang kita happy!! melepas rindu setelah 9 bulan jauh kt sini, alhamdulillah :)

Kak gee,
ye kak, memang melepas rindu betulla.. lg2 Ibrahim, asik tengok kt skype je mmg tak puas :)))

fuadnis said...

tumpang jap..

dell,
aku wat lawak??yeke??betul la soalan aku..ibrahim kan ada dua tok dan nek..so aku tanyalah mak ayah nabilah ke atau mak ayah suami dia..konpius lagik nih dgn dell..he..he..