~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Wednesday, June 3, 2009

Anniversary celebration!~

Semalam pagi2 lg babah dah dpt cheque, so after breakfast kitaorg keluar gi Natwest bank clearkan cheque tu, walaupun tak byk babah suka betul!! hehehe.. mama plak tunggu je dgn Ibrahim dlm kereta..


Lepas tu, kitaorg ke Argos, beli kipas tinggi.. menambah lg satu koleksi kipas yg sama, hehe.. mana taknya skrg ni dah start summer, punyala panas!! rasa berkuap je dlm rumah..dah tak pakai jacket bila keluar.. walaupun temperature dlm range 15-18 darjah celcius, cuaca memang terik!! maybe sbb dah lama terbiasa sejuk, hehehe..


Lepas tu babah ajak kitaorg makan di Kebabish, kira specialla ni sempena 3rd Anniversary mama & babah.. dah 2 bulan gakla kitaorg tak dtg makan kt sini, hehe.. sampai2 je takde org, nampak gayanya memang cepatla sampai makanannya, dah kitaorg je yg ada kt situ.. Kitaorg order, Shanghai Chicken, Cheese Nan & Chicken Briyani, tak teringat nak amik pict dah kena ngap dulu, hehehe..


Ibrahim punyala suka, tak duduk diam, semua dia nak usik, majalah, bunga orkid plastik tu, ke hulu ke hilir, mentang2 takde orang, bermaharajalela sungguh!! hehe.. sampaikan ajak makan pun susah sbb busy main je.. padahal bukan ada mainan pun kt situ, hehehe..


Sempat lagila mama amik gambar restaurant ni sementara tunggu food sampai.. Suasana restaurant ni memang ekslusif & amat selesa skali, siap ada tv flatscreen lg utk tontonan customer yg dtg, harga pun agak berpatutan, so memang best sesekali kalau nak makan kt sini.. so lepas makan kitaorg pun balik!!

11 comments:

DYLA said...

Happy 3rd Anniversary. jap je masa berlalu. :)

moga nabilah sekeluarga dilimpahi kebahagiaan selamanya.

mama idzareef said...

woww tempat special lagi celebrate anniversary.. bahagianya.. :D ..semoga berkekalan..

p/s : ibrahim potong rambut ke? cam pendek sket je nmpk?

tunfrida said...

happy anniversary, nabilah!

semoga terus dilimpahi rahmatNYA, dan berbahagia sentiasa.

ninie's corner said...

best nyer dpt celebrate kat c2... tempat nyer pun selesa....

unique1012 said...

Dyla,
TQ ye, insyaAllah.. ameennn :)

mama idzareef,
hehe, sesekali mmg best mkn kt sini.. insyaAllah ameennn..

a'ah, babah potong rambut Ibrahim skit bhgn blakang sbb rimaskan skrg ni panas, asik berpeluh je, hehe..

Tunfrida,
TQ normi :) insyaAllah, ameeennn..

Ninie's corner,
a'ah, tempatnya memang selesa, ada aircond, hehehe..

Mas said...

=)
mg kekal hingga ke Syurga!

unique1012 said...

Mas,
Thanks ye, insyaAllah, ameeennnn!! ;)

mummYaeesh said...

sure ibrahim ni imaginationnye tinggi sbb tu orked and mag tu bleh dimain mcm ada toys!hiks

tmpt dia mcm restoran 'the apartment' la...ala2 santai dlm uma gitew!

unique1012 said...

mummYaeesh,
hehe.. Ibrahim ni mmg camtu, semuanya bleh jadi mainan, bawa mainan pun tinggal dlm kereta :))

oo yeke, tak pernah lg sampai ke restauran 'the apartment' tu, hehehe..

gee ryder said...

hepi anniversary nabilah :)
semoga bekekalan hingga ke akhir hayat

bestnye mkn tu

unique1012 said...

kak gee,
thanks ye, insyaAllah, ameennn.. sesekali mkn kt luar memang best, hehehe..