~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Monday, June 8, 2009

Jalan2 ke Middleton & Rochdale!~

Dah lamala juga jln2 ke sini dalam 2 minggu lepas, tp tak sempatla nak publish, hehe.. waktu ni lepas balik dari Sainsbury Heaton Park, terus babah bawa kitaorg jalan2 lagi ke arah Middleton, tp tak dptla nak amik pict byk2 sbb batery camera sudah pun kong, alamak tak bestla kan.. takpela, mama try to find pictures dr sumber2 yg boleh dipercayai, hehehe..


Kira tempat2 yg kitaorg pergi ni adalah di North Manchester, on the way tu nampak North Manchester Golf Club, ada juga Middleton Shopping center, besar juga & Middleton Arena, Sport complex..


Then kitaorg terus ke arah Rochdale, sebelum tu kena lalu Castleton dulu.. kalau tengok tempat ni memang byk kilang, mcm kawasan perindustrianla kan.. tempat ni terkenal dgn canal & juga bangunan2 yg unik mcm town hallnya, tp lebih kurang sama je mcm tempat2 yg lain..


dah puas pusing2 tiba masanya cari jalan balik!! best gakla dpt jalan2 ni walaupun hanya dlm kereta je kan, jimat skit pocket, hehe.. almaklumla kereta ni petrol amatla jimatnya :)))

*Gambar 2nd & 3rd amik dr google image, TQ..

2 comments:

mummYaeesh said...

jauh perjalanan luas pengalaman..jelesnye!hiks

next time klu g lagi amik pic byk2 ek..

unique1012 said...

mummYaeesh,
yup :) uiks jgnla jeles, hehe..

insyaAllah, akan cuba snap byk2 & sehabis baik, hehe