~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Sunday, June 21, 2009

Happy Father's Day!~

Happy father's day for Babah & atuk2!! Semoga sentiasa dirahmati Allah selalu, insyaAllah.. firstly, terima kasih atuk2 kerana sentiasa memberi support pada kami selama ini, tak kirala waktu susah atau pun senang, memang kami bersyukur kerana dikurniakan atuk2 yg sentiasa menyayangi kami.. kami doakan atuk2 sentiasa dalam keadaan sihat walafiat.. luv both of you from us!!


Tak lupa juga buat my hubby or babah for Ibrahim, thanks sbb menyayangi kami ber2 dgn sepenuh hati.. luv u very much babah!!!

so sempena father's day ni, kitaorg pun sajala order mug ni bleh letak gambar skali.. website ni babah yg jumpa "zazzle.co.uk".. dalam website ni byk lg barangan lain seperti baju, topi, keychain, greetings card, business card boleh create dgn gambar kita pastu blehla letak kata2 skali..


So, babah pilih mug & gambar pun babah & Ibrahim masa umur Ibrahim setahun.. memang good quality memandangkan harganya pun boleh tahan mahalla gak, hehehe.. takperla, yg penting boleh buat kenangan ye tak?? :)) hope you are happy babah!!

3 comments:

mummYaeesh said...

hiks..comey jek mug tu!weols tak dan nak celebrate lagi ni..baru blk dr pasir salak..ada event!penat giler..adoila!

ninie's corner said...

cantik la mug tu.....so nice.....

unique1012 said...

mummYaeesh,
tqla kak, hehe.. sian letih ye, takper rehat puas2 ye ;)

ninie's corner,
tq kak, saja buat kenangan :)