~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Friday, June 26, 2009

Apa yg Ibrahim dapat waktu gi Bury??!~

Kalau nak tau apa yg babah belikan Ibrahim di Argos Extra, jom kita tengok gambar kt bawah ni... agak2 apakah bendanya tu?? Ye betulllll!! keyboard.. kali ni besar skit..

Memang suka betul Ibrahim dpt keyboard ni, bukan setakat tekan2 je, siap ada lagu lagi tu, pastu boleh ikut kita nak tone dari piano ke, guitar ke, organ ke & mcm2 lg tone, memang meriah, di tambah lg dgn pelbagai rhythms, slow rock, samba, waltz, blues & mcm2 lg.. mmg best!! tp yang paling best ada cikgu yg boleh ajar mama & ibrahim main.. nak tau siapa?? siapa lagi kalau bukan babah! hehehe..


Lagi satu barang, kitaorang belikan meja study untuk Ibrahim kat Instore tu.. bolehla letak toy2 Ibrahim yg byk tu.. takpun boleh buat tempat makan skali kat bilik tv ni, hehehe.. so itu jela yg kitaorg beli utk Ibrahim..

2 comments:

gee ryder said...

wah jadi musician la ibrahim bsr nti hehe..

aqeel pun suka sgt musical instrument..

unique1012 said...

kak gee,
ibrahim mmg suka bunyi2an ni, hehe..

oo kira blehla geng dgn aqeel kan :)