~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Tuesday, June 16, 2009

Ibrahim's new hobby!~

Last week, babah belikan Ibrahim toy baru!! suka betul Ibrahim dapat main toy baru dia ni.. Metro Car Care Center, lebih kurang mcm tempat service kereta je, hehehe.. kitaorg beli kt Argos sbb tengah offer.. toy ni siap ada 10 biji kereta free lg tu..


Memang suka betulla Ibrahim, leka betul bila dah main toy ni.. Then babah tambah lg beli 20 biji kereta utk Ibrahim main puas2!! hehhe.. sampaikan tido, mandi, jalan2 pun bawa kereta sekarang ni.. sabarjela kan..


harga pun murah berbanding kt tempat lain.. setakat ni masih belum jemu lg, kira okla tu kan, berbaloi la kitaorg belikan Ibrahim toy ni.. tp yg tak tahan tu makin byk toy ibrahim dlm bilik tv ni, makin bykla nak kena kemas ye mama, hehehe..

9 comments:

ninie's corner said...

byk nyer kete dia.....bdk2 klu dpt menan apa yg disukai.....akan leka le dia b'main.....tp xpe la..... yg penting mereka happy..... :) kite pun akan happy sama..... :) :)

Khas Lysha said...

ambooii.. byk nyer ke ibrahim.. bg la kat aunty satu.. huhu..

isya said...

nasib baik la iffah girl, kalo tak auntie pun nak gak 1..hehe

tulip said...

banyak nye car... nabil nak mintak 5 biji bole?
nasib baik ibrahim dah besar kalau nabil mau dia masuk mulut kereta2 tu.

mama idzareef said...

mak aii byknya cars ibrahim..sure hepi giler la tu kan..idzareef kalo dapat cars byk camtu 3 hari 3 mlm tak tido pn xpe kot.. ;p

psstt : bape regenye..leh kirim? ;p

unique1012 said...

ninie's corner,
memang leka betul Ibrahim main dgn kereta, rasanya sbb terpengaruh dgn program cbeebies kt tv tu, hehehe..

Khas Lysha,
byk pun sekejap je dah lesap, bersepah je semuanya, hehehe..

isya,
iffah main barbie doll je, tak mainla kereta2 ni ye tak, hehehe..

zeaty,
hehe, itula nanti semuanya masuk mulut jekan nabil... takper nabil nanti dah 2 thn blehla main puas2..

mama idzareef,
mmg happy betul Ibrahim dengan cars tu.. amboi biar benar idzareef tak tdo 3 hari 3 mlm, hehehe..

p/s regenya dlm 7 gbp camtu yg car je tu sbb tgh discount masa kitaorg beli tu, rasanya kt malaysia lg murah, sbb exchange rate mmg mahal skrg ni, hehehe..

gee ryder said...

wah bestnye toy ibrahim

byk tul kete dia..

suka tgk dia main hehe

mummYaeesh said...

pergghhh..klu nampak kat yaeesh ni..abislah ibrahim..woohoo

unique1012 said...

kak gee,
ibrahim mmg skrg ni tgh asyik main kereta ni, leka betul dia..
tp tak leh lawanla kereta aqeel yg hebat & besar tu :))

mummYaeesh,
hehe.. takper Ibrahim bleh share kalau nak main sama2, tp Yaeesh kena dtg sinila..