~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Saturday, September 12, 2009

Jom ke Asda Harpurhey!~

Sabtu lepas pergi Asda Harpurhey, saja nak gi jauh skit.. dah bosan gi Tesco, hehe.. lagipun hari Sabtu ada market kat sini so, bestla skit.. Dapatla membeli stokin Thomas utk Ibrahim, Thomas lagi!! then kitaorg beli carpet, wah wah mcm nak beraya sakan je.. takdela.. carpet kecik je letak kt bilik tv ni..


Pastu masuk Asda, beli barang dapur, then keluar balik duduk kat luar sementara tunggu babah gi beli cat kat Morrisson, sbb kat Asda takde.. Beli Cat??? ye, wallpaper dah terbukak kt bhgn atas, senang cerita kitaorg nak cat je, hehe sorryla tuan rumah! buat mcm rumah sendiri la plak, hehhe..

Kat luar Asda tu ada Cawan berpusing, Ibrahim biasala, kalau stop mesti nak keluar dari stroller, nasib baik ada cawan tu, lekala skit dia.. lepas tu kitaorg pun balik!

2 comments:

ninie's corner said...

cawan tu tak berpusing ker...???

unique1012 said...

kak ninie,
waktu ni rasanya cawan ni dah berhenti, sebelum tu mmg berpusing :)