~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Wednesday, September 9, 2009

Iftar with a friend from Surrey!~

Sunday baru ni, kawan babah, uncle Azlin Shah dari Surrey dtg beriftar dgn kami.. uncle ni baru je abis Master, bestla dia, hajatnya dah tercapai, tahniah ye!! so mama pun masakla yg best2 skit.. Nasi tomato, Ayam masak merah, Acar timun & nenas, bergedil ayam & macaroni carbonara bakar.. Wah memang lazat2 semuanya!! Bertambah2 kami makan, hehehe..


Gambar makanan memang mama amik sebelum uncle tu dtg, tp gambar uncle lupa nak amik plak, hehe.. asik borak sakan je sampaila terlupa.. Ibrahim pun excited ada orang datang rumah! suka betul dia jumpa ngan uncle Azlin, hehehe..

Pukul 10, uncle pun balik semula ke hotel, nak teruskan vacation katanya keesokan harinya ke arah utara UK, insyaAllah ada rezeki kita jumpa lagi ye uncle.. selamat bercuti sakan!!

2 comments:

ninie's corner said...

Nabilah mmg rajin memasak & pandai memasak kan.......?????? mcm2 hidangan ade......

unique1012 said...

ninie's corner,
rajin skit sbb org nak dtg :D, lg satu sbb nak makan best sesekali.. pandai tu takla sangat kak, tengok resepi kt internet, hehehe.. byk yg kena diimprove lagi..