~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Sunday, September 13, 2009

Balik raya tak?!~

Ermm.. soalan ni memang selalu diajukan oleh sahabat2ku.. alkisahnya, mula2 memang nak balik, ingatkan nak collect data.. lepas babah discuss dgn supervisor dia, cakap tak yah collect data pulak! makanya plan dah tukar balik, tak jadila balik tahun ni..so dah bagi tau keluarga & kawan2 semua tak balik raya tahun ni :(



Tp last2, babah decide nak balik!! hehehe.. mama tukar muka gembira!!! alhamdulillah, so jawapannya .....




YEEE...KAMI BALIK RAYA KAT MALAYSIA TAHUN NI, YAHHHHOOOOOO!!!!



Tiket baru je beli minggu lepas, express rakyat betul!! nasib baik harga ok.. insyaAllah Isnin ni terbang.. So harap semua dapat doakan kami selamat sampai ke Malaysia Selasa ni ye, insyaAllah :D, so jumpa di Malaysia!!!

**Pada kawan2 yg nak dtg rumah beraya kat Manchester ni, sorry sgt2, maybe ada lepas 14 Oct nanti ye..

14 comments:

-ummu amin- said...

waa.. balik jugak awak yer.. mesti Ibrahim sonok dapat beraya dgn opah n nenek nnt..awak beraya kat TPG ke BTHO?

unique1012 said...

Kak Ayu,
alhamdulillah, memang sronok kitaorg ber3 ni hehe.. Dua2 kak, insyaAllah..

Mas said...

Kak, lama ke kat malaysia?kalo sempat, lehla kami beraya ke BTHO tu, ape2 kontek henpon mas eh, simpan nombor mas lagi x?

unique1012 said...

Mas,
insyaAllah dlm sebulan, kalau sempat akak calling2 ye?? no tak berubah kan, mestila simpan!! hehehe..

marmarn said...

beshnye dpt balek raya msia. jeles2.
selamat hari raya :)

marmarn said...

bestnyeee! jeles2. hehe...
selamat hari raya maaf zahir batin :)

.tunfrida. said...

owh...?? balik raya Mesia? seronok laa tuu....

gee ryder said...

masyuk2...setahun kt sana dh ble blk beraya hehe..
best kan..ibrahim leh main bunga ape

tulip said...

yeaaa... mesti syok kan.

Ummu Auni Afif said...

wah wah wah
meriah lah raya tahun ni :D

unique1012 said...

mar,
jgnla jeles! awak nanti bleh balik terus, tu lg best!! hehe..
Selamat Hari Raya Mar, semoga semuanya success ye :)

Tun frida,
Alhamdulillah, selamat dah sampai! hehehe..

Kak gee,
alhamdulillah, best insyaAllah! ibrahim taklehla main bunga api, takut putus jari, hehe..

Zeaty,
sgt syok! hehe..

Kak Aini,
insyaAllah meriah dari thn lepas! :)

isya said...

wah..bestnya..!

unique1012 said...

isya,
alhamdulillah :D

putri said...

Salam Nabila, balik Manchester bile 13 october ke? boleh tak bg flight details sbb makcik akak nak mai, kalau boleh nak kirim follow, tu yg terkejar2 nak contact nabila ni, nak tau flight detail.