~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Saturday, September 5, 2009

Genap setahun!~

Hari ni genap setahun kami disini, alhamdulillah... masih diberi kekuataan menempuh hidup di perantauan ini.. babah dah lepas ujian tahun pertama akhir bulan 7 yg lalu! alhamdulillah.. semoga babah akan terus berusaha utk tahun2 yg seterusnya ok, mama & ibrahim sentiasa memahami & menyokongmu, insyaAllah..

Semoga kami terus tabah menghadapi kehidupan disini, insyaAllah.. Akhir kata selamat berbuka puasa pada warga Manchester, hari ni ada bazar Ramadhan lagi kt Cheetham Hill Community School anjuran MCCH, menu semuanya meletup!! tp kami tak dapat nak hadir.. selamat menjamu selerala semua..

12 comments:

fuadnis said...

sekejap je rase ms berlalu ye..berapa tahun lagik nabilah kat sana?

DYLA said...

pejam celik pejam celik dah setahun ye nabilah. thn ni pun beraya kat sana ye?

unique1012 said...

anis,
itula mmg rasa sekejap sgt, tp mak aku kata dia rasa lama benor dah, hehehe.. insyaAllah, kalau habis ontime 2thn lagik!

Dyla,
a'ah, masa begitu pantas! rasanya thn ni dah tukar plan, nanti aku bg tau, agak2 apa ye?? surprise!!

gee ryder said...

maknanye tadak hal kalo org nk gi oversea 3thn camtu sbb masa tu sekejap je kan

unique1012 said...

kak gee,
insyaAllah memang takde masalah, yg problemnya kalau takleh abis ontime, kena keluar blanja sendiri nak menampung hidup, parah tu!!

Oja said...

setahun sudah berlalu ....Ramadhan muncul kembali ...dengan kehangatan semalam...tanpa ku sedari ku petik mawar merahhh..eh silap ..ternyanyi lagu elicat lak...

mamaadam said...

Hm setahun cam lama kan, raya ni balik m'sia tak?

oja said...

meh amik awards meh

unique1012 said...

Kak Oja,
amboi2 nyanyi sakan eh, mesti tengah gembira ni :D, ok nanti saya collect, tq ye kak..

Mamaadam,
a'ah nampak memang lama, tp rasanya sekejap je kan, hehe..
ramai gak yg tanya, tengokla camna ye, nanti sy bagi tau..

iza iziana hasan said...

hye...nice blog

moga tabah menjalani kehidupan :0

ninie's corner said...

kejap jer masa berlalu..........

unique1012 said...

iza,
tq :D
insyaAllah, ameen..

ninie's corner,
itula, rasanya baru semalam sampai :)))