~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Thursday, May 20, 2010

Jalan2 ke town lagi!~

Dah lama gak ni, 1/5/2010 yang lalu.. lepas lunch hari Sabtu tu, babah ajak keluar gi town.. naik tram lagi! hehe.. wah! dah sedap naik train la katakan.. mama & ibrahim ikut je :)


sampai town, kami stop kt market street & terus ke Arndale.. jalan2 dalam tu & keluar kt the wheel of manchester.. duduk menghadap the triangle ada tv besar.. time tu busy nak pilihanraya UK, so siarannya pun berkisar dgn kempen2 yg dijalankan kt UK ni la.. orang pun ramai juga!! cuaca pun agak panas! mmg best berjemur, hehehe..


Dah puas duduk tengok gelagat manusia.. kami pun beransurla balik naik bas.. sbb bus stop pun tak jauh dari situ.. kira okla.. sesekali berjalan time weekend! :)

No comments: