~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Thursday, May 27, 2010

Ibrahim & Ipod touch!~

Wah wah kemain lagi ibrahim ni.. baru 3 thn dah pandai!! tengok chuggington dgn ipod touch! sabar jela! hehehe.. sebenarnya ipod touch ni paktehnya yg beli & hantar ke sini!! so kami rasmi dulu sebelum hantar ke Malaysia, hehhee..


Senang gakla guna, sambung je ke internet guna wireless!! pastu bolehla start tengok movie ke, nak cari music ke, mcm2 ada.. nak transfer ke atau dari laptop pun mudah je, pakai cable yg tersedia & guna itune software.. zaman dah canggih ni mmg semua mudah kan!! so waktu ni, ipod ni dah selamat sampai kat pakteh!! thanks pakteh bagi ibrahim pinjam!! hehehe..

No comments: