~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Friday, September 3, 2010

Wan & Atuk is here!!~

Ahad lepas, 29/8/2010, Wan & Atuk sampai di Manchester jam 9.00am, alhamdulillah.. suka betul Ibrahim!! tidur pun nak ngan Wan, hehe.. insyaAllah mereka disini sampai end pun Sept ni..


Next week, Auntie Lang & Pak Teh plak akan sampai.. Bestla tahun ni, ramai yg beraya dgn kami disini.. Sempat juga kami jalan2 masa Ramadhan ni, hehehe.. ke town & juga membeli barang keperluan harian..

6 comments:

aida said...

wah pakat raya sini rupanya...

unique1012 said...

Kak Aida,
A'ah kak, alhamdulillah sambil2 jaga saya yg dah nak beranak ni :)

tulip said...

seronoknya..
tak la sunyi di hariraya...
nabilah. due bila?
acik intan gi sana gak ke nanti?

a kl citizen said...

bestnya beraya beramai kat sana tu..
mesti raya lebih meriah

ninie's corner said...

wah seronoknya berkumpul ramai2... dpt merasa raya di perantauan...

unique1012 said...

zeaty,
alhamdulillah, tahun ni meriah skit!!
mak aku tak dtg sbb last year dah dtg.. insyaAllah Isnin ni aku induce.. doakan ye :)

a kl citizen,
a'ah kak, best2!! :)

ninie's corner,
ye kak, tp raya kt Malaysia lg best!! :)