~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Friday, September 24, 2010

Jalan2 with Atuk & Wan Part 2!~

Masa ni masih lagi belum bersalin.. 4/9/2010 Saturday, kami pergi ke Manchester United Stadium.. saja bawa Wan & Atuk.. pergi MU mega superstore.. sebenarnya malam tu ada game kt stadium tu, so org dah mula ramai.. nasib baik ada parking utk visitor.. alhamdulillah..


Adala Atuk beli topi MU & Wan belanja Ibrahim beli jersi boleh tulis nama & number.. saja buat kenangan utk Ibrahim!! hari tu nak beli yg Liverpool tak dpt, MU pun jadila kan.. thanks Wan!!

Lepas tu kami ke Trafford Centre plak.. then ke Button Square.. Ibrahim still remember Manchester Legoland.. dia busy nak masuk, hehhe... bila tengok harga, wah wah dah naik 10gbp.. memang cekik darah!! tak jadila masuk.. sbb kami dah masuk pun arituh.. so jalan2 je kt luar tu.. siap ada bungee jumping atas trampoline & merry-go-round mcm kt funfair tu kt situ.. ingatkan nak bawa ibrahim naik kuda merry-go-round tu, tp tak nak plak dia!! hehe.. last2 jalan2 masuk kedai je kt situ.. pastu rehat jap kt bangku yg ada.. then balik! nak makan, tengah puasa kan.. so tak leh lama2 la..

2 comments:

tulip said...

bestnya jersey ibrahim..

unique1012 said...

zeaty,
ye auntie, mmg best!! wan yg belanja! :)