~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Tuesday, September 7, 2010

Jalan2 with Wan & Atuk part1!~

Walaupun tengah berpuasa, alhamdulillah, masih boleh juga berjalan2 ke tempat2 yang menarik di Manchester ni bersama Wan & Atuk..


30/8/2010 - Arndale Manchester - W.H Smith, Aldi Supermarket dan juga Market Street


Sempat lagi makan ice cream Thorntons Ibrahim ni waktu di Arndale


1/9/2010 - Arndale Manchester lagi - T.K. Maxx, Market Street & Arndale Market.. time ni pun Ibrahim makan ice cream juga tapi kat food court Arndale Market tu, dia still ingat kedai pancake yg jual ice cream tu, sabar jela kan :)


2/9/2010 - University of Manchester, temankan babah ke uni jumpa postgraduate director sambil2 tu pergila melawat bilik babah & university precinct center..


Balik singgah Asda Hulme di town.. Ibrahim dah tido waktu kami sampai disini, terpaksala tido dalam troli sbb tak bawa stroller..

5 comments:

ninie's corner said...

larat lagi nabila jln2..??

aida said...

selamat beraya nabilah! nanti akak dtg melawat time dpt baby, hihihi

DYLA said...

selamat hari raya buat nabilah sekeluarga.

maaf zahir batin =)

tulip said...

dah bersalin belum?

unique1012 said...

Kak ninie,
masih larat lagi kak, selagi beum bersalin, hehe..

Kak Aida,
Selamat beraya juga utk akak sekeluarga.. ok nanti nak dtg bagi tau ye.. saya lum beranak lagi ni, :)

Dyla,
Selamat Hari Raya & Maaf Zahir BAtin juga buat Dyla sefamily ye :)

Zeaty,
lum lagi.. nanti kalau dah aku update insyaAllah :)