~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Saturday, April 24, 2010

Thanks Pakteh!~

14/4/2010 Rabu yang lepas, Ibrahim dpt parcel, hadiah birthday dari Pakteh!! yeyyy!! Thomas Toys Bin & Thomas's Blanket.. wah punyala suka ibrahim.. Thanks very much Pakteh!!


Siap berposing lagi dalam bin tu, pastu busyla dia letak toys dalam bin tu.. mcm2 nak letak, hehe.. then try blanket plak, hehe.. kira dah ada 2 la Thomas blanket Ibrahim sekarang.. yang ni letak kt bawah, bleh cover Ibrahim kalau dia tido, ehehe..

4 comments:

a kl citizen said...

hi
lama tak ke sini
ibrahim makin hensem

unique1012 said...

a kl citizen,
thanks auntie :)

missFridaNorm said...

nabilah dah berapa bulan ya? bila due?

unique1012 said...

missFridaNorm,
dah 5 bulan, insyaAllah due bulan 9 ni, doakn ye :)