~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Sunday, April 18, 2010

Enjoy in Weekend!~

Sabtu 10/4/2010 yang lepas, kami ke Manchester Fort, lepas parking terus ke Boots, nak mencari vitamin Ibrahim yang kehabisan, sambil2 tu jalan2la dlm Boots tu.. Ibrahim sekarang dah pandai nak beli barang, kita busy nak tengok vitamin, dia pun busy gak.. siap ambil & letak dalam bakul lagi, konon2nya nak beli la, heheehe. sabar je..


pastu, pandai dia pergi tempat specticals, tengok2 mcm nak beli je gayanya, hehe.. dah abis kt situ, pergi tempat card plak.. mencari card Thomas, pastu sibuk nak beli!! hehehe.. susah betul nak ajak dia pergi dari tempat tu.. last2 bila kami cakap bye Ibrahim, mama & babah nak pegi, barula dia cepat2 nak ikut skali.. Lepas bayar kami ke tempat main..


Masa kami sampai memang dah nampak, so babah cakap nak bawa Ibrahim main kt dalam Trampoline tu, okla... suka betul Ibrahim!! lompat2, hehehe.. selain tu ada keretapi juga, bila dah penat lompat2 Ibrahim nak naik train plak, Ibrahim cakap nak naik Thomas, hehe.. so kenala babah temankan, dua2 tu je berharga 1.50gbp seorang, so sbb babah nak teman, kenala bayar gak.. tp lama gk dia pusing, dalam 2-3 minit gitu.. sempat gak mama amik video diorg naik keretapi! :) tp video tak leh nak load plak kt sini :(

Lepas dah abis, kami pun balik.. tp sempat lagi menyinggah ke rumah jiran kami sebelum masuk rumah, hehehe.. rumah kak Siti, Ibrahim mmg suka datang sini, sbb ada abang Danish & kakak Sarah.. Ibrahim main tangkap fish & ketuk2 drum, hehehe..

tengah borak2 datang pula Hakim & ibunya Kak Zai.. bawa kek punyala banyak!! siap ada juga utk kami, hehe.. terima kasihla byk2 ye kak.. dalam kul 6.00 kami pun balik..

2 comments:

tunbegia said...

sungguh seronok jalan jalan negeri orang kan, kanns

salamm,

unique1012 said...

tunbegia,
wsalam, alhamdulillah bolehla, tp rasanya Malaysia lg best!! :)