~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Monday, April 5, 2010

Surprise birthday present!~

Isnin 29/3/2010 baru ni, Ibrahim dapat surprise birthday present dari jiran kami, Auntie Siti.. terima kasih byk2 auntie, buat susah2 je.. Ibrahim punyala suka!! sebab Thomas la kan, apalagi, hehehe..


Dapat2 je terus suruh mama buka, terus excited nak colour!! sebenarnya hadiah tu adalah set Thomas & friends badge yang belum berwarna, ada sekali dgn magic colour, so ibrahim pun busyla mewarnakan badge tu!! hehe.. tapi ikut suka dia jela.. then lepas tu masukkan gambar Thomas & Friends yg dah berwarna ke dlm badge2 yg telah tersedia.. taraaa.. dah siap dah badge Thomas Ibrahim, hehe.. ada mcm2 size, kecil, sederhana & besar..

Jangan tak caya, Ibrahim kalau dah dpt magic colour habis muka, tangan, seluar pun dia nak warnakan, sabar jela!!! nasib baik senang hilang!! :)

No comments: