~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Wednesday, March 17, 2010

Happy Mother's Day!~

Rasanya tak terlambatla lagi nak ucap "Selamat Hari Ibu" untuk semua ibu, mama, ummi, mak, mummy & etc utk semua ibu2 di seluruh dunia, kat UK ni sambut hari ibu pada 14 Mac baru ni..

Tahun ni Helwa ada buat event untuk hari ibu kat Padang Cardinal, tp mama & Ibrahim tak dpt nak join macam tahun lepas.. seronok tengok gambar diorg jela, :) tahun ni mama dpt hadiah dari babah!! hehe.. sampai 2 plak tu..

First, Omron Digital blood pressure monitor, bagus utk monitor tekanan darah, yang ni mmg bagus utk mama & bagus juga utk babah, hehehe..


Second plak, BT broadband & telephone line.. kami dah tukar ke BT plak setelah Virgin ada problem dgn telefon line.. alhamdulillah BT punya service setakat ni bagus & alat dia pun canggih!! hehe.. wireless telefon & broadband Hub tu pun kami dapat free of charge.. cuma mahal skitla dari virgin.. its ok, yg penting service bagus!! insyaAllah.. tengokla setahun ni camna, hehe.. Kira hadiah yg best la tu, sbb mama kan online je kerjanya!! hehehe.. Ibrahim pun suka!! ;)

3 comments:

Ija said...

err.. bukan ke mother's day bulan may?

gee ryder said...

hepi mothers day 2u2!

rancakla blogging pasni hehe

unique1012 said...

kak ija,
kat uk, 14 mar..

kak gee,
thanks! :) insyaAllah tengok kerajinan jugak, hehe..