~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Saturday, March 20, 2010

Happy 3rd birthday Ibrahim!~

Jom nyanyi!! :)

~Happy birthday to you~
~Happy birthday to you~
~Happy birthday to Ibrahim~
~Happy birthday to you~

Alhamdulillah.. genapla usia Ibrahim 3 tahun hari ni.. makin keletah anak mama ni.. riuh je tak kirala kat mana, hehehe.. suka bercerita, pandai amik hati, dan banyak juga kerenahnya kekadang! sangat menghiburkan mama & babah! semoga Ibrahim panjang umur & dimurahkan rezeki selalu hendaknya & menjadi anak yang soleh, insyaAllah.. mama & babah sayang sangat kt Ibrahim!!!


Hari ni, mama masak best skit.. nasi ayam untuk lunch then kami beli birthday chocolate cake utk ibrahim kt tesco.. nampak tak ibrahim suka sgt kek tu sampai menjilat!! hehehe.. malam plak, kami makan laksa, Ibrahim mmg suka laksa! hehe..


Selain tu Ibrahim dapat hadiah in advanced from babah, tambah lagi collection Thomas n Friends, hehehe.. kami beli di Sainsbury, waktu tu tengah offer less 20%, so Ibrahim bila dah nampak apa yg dia suka, mmg rembat terus, hehe.. ingatkan nak beli 1 je.. tp dia dah pegang 3 skali.. so pujuk2 letak balik pun tak jalan! so takperla, babah cakap, dah lama pun ibrahim tak tambah collection, so kira hadiah hari jadila, hehehe.. Ibrahim punyala suka!!! :)

7 comments:

embun d tengah malam said...

happy birthday to him

unique1012 said...

embun,
thanks uncle :)

siti nurbaiya said...

hey 1 day jer beza, birthday Qistina 19hb mac, this year is 1 year :)

Happy birthday to Ibrahim

tulip said...

hepi besday ibrahim..
banyak nya koleksi thomas & friend..

unique1012 said...

siti nurbaiya,
oo yeke.. happy belated 1st birthday to Qistina :)

Thanks auntie Baiya for the wishes :)

Zeaty,
Thanks auntie Zeaty :)
ermm.. itula mmg byk!! sabarjela :)

isya said...

alamak, terlambat plak nak wish,

hepi blated birthday ibrahim!!!
bestnya dpt mainan sampai 3! ;)

unique1012 said...

isya,
thanks!! :) yup, suka betul Ibrahim dpt mainan! hehe..