~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Tuesday, February 2, 2010

Jom mewarna with Thomas!~

Sabtu lepas babah bawa Ibrahim pergi Tesco.. biasanya kalau gi memana, Ibrahim ni mesti dpt something dari babah dia.. tak magazine, toys la kan.. tp kali ni, babah belikan Ibrahim set colouring Thomas & Friends dgn drawing pad yg agak besar.. suka betul la Ibrahim.. tambah lagi activity Ibrahim kt rumah...


Memang sudah dijangka.. balik2 je terus bukak & colour!! hehe.. ada 3 type colour tu, pencil colour, crayon & magic colour.. ermm.. kalau crayon & pencil colour tu okla kan, for sure takde apa2 kalau terkena kt tangan, tp yg magic colour tu, habisla kotor tangan ibrahim dibuatnya.. nasib baik senang hilang, hehehe..

Boleh dikatakan semua pages kt drawing pad tu habis sudah diwarna oleh Ibrahim walaupun ikut suka dia je, hehe..

6 comments:

tulip said...

hehe.. habis dia conteng2..
tak per la kan for starting.. lama2 kang pandai la di kaler ikut gambar tu. nabil pun skang dah pandai conteng dinding. pantang kita lepa sikit.

unique1012 said...

zeaty,
a'ah, insyaAllah biar dia belajar...
wah nabil, lagi kreatif!!
setakat ni ibrahim belum lagi conteng dinding, conteng tangan sendiri sukala dia, heehe..

sWeEtDaRLinG said...

kalau kotor tangan jer takpe, jangan diconteng seluar baju sekali.. lari budget nak kena beli baju lagi.. egegege

unique1012 said...

sweetdarling,
ahaaa.. itula tp setakat ni, ibrahim belum sampai conteng baju sendiri lagi, hehe..

gee ryder said...

kalo aqeel hangat2 taik ayam jer...pastu dia beralih conteng meja dia pulak...nsb baik washable

unique1012 said...

kak gee,
budak2 mmg cepat boring kan.. memula je beria, hehhee.. kreatif tul aqeel, dia nak decorate meja plak, :)