~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Sunday, February 7, 2010

Jom tengok baby Rayan!~

Hari Khamis baru ni 4/2/2010, kami dijemput makan tengahari oleh kawan babah, bro Zamhar datang kerumahnya di city center.. lebih kurang 15 minit perjalanan dari rumah kami.. sambil tu juga, melawat wife bro Zamhar yang baru selamat melahirkan second baby end of December baru ni.. so masih dalam pantang :)


Kami sampai dalam 12 tghr, berborak sakanla sampaila makanan ready, hehe.. hasil masakan mak bro Zamhar, yang datang December lepas untuk menjaga Iman & cucunya yang first, Arif yg muda setahun dari Ibrahim.. Ibrahim pun busy main dgn Arif, Arif ni pun suka Thomas & Friends collection, so bleh gengla dgn Ibrahim, hehehe..

lauknya punyala byk!, ada ayam goreng, ikan bilis + kacang berlada, sotong campur masak rempah, masak lodeh, daging kurma & puding caramel.. memang sedap!! tengah lapar pun ye, hehehe..


Inila baby Rayan!! beratnya ketika lahir 4.3kg.. besar kan!! bila tengok baby Rayan teringat Ibrahim dulu pun suka menoleh satu arah je, sampaikan nenek letak sapu tangan supaya Ibrahim tengok tegak ke depan je takla asik menoleh je satu arah.. tp insyaAllah, dah besar nanti ok kan.. Kami balik dari rumah bro Zamhar dalam kul 2.30 ptg.. terima kasih byk2 ye bro Zamhar sekeluarga!!

6 comments:

missFridaNorm said...

nabilah, 'bila lagi?'

tulip said...

nabilah, sama la ngan nabil, masa baby suka toleh ke kiri je... mak aku pun letakkan sapu tangan atau bantal... dah besar alhamdulillah ok. takut gak time tu kalau2 dia toleh ke kiri je..

unique1012 said...

Normi,
hehe.. soalan cepumas tu :) insyaAllah doa2kanla ye..

zeaty,
itula mmg risau dibuatnya, hehhe.. alhamdulillah dah besar tak camtu kan..

gee ryder said...

ibrahim nk adik tu nabilah hehe

farra8979 said...

comeinye bb tu...

unique1012 said...

kak gee,
insyaAllah, ada rezeki adala nanti, hehe..

farra8979,
ye mmg comel baby rayan! :)