~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Friday, January 1, 2010

Happy New Year 2010!~

Hari ni dah masuk tahun baru, kami takde plan apa2 pun.. ingatkan nak beli barang, tp memandangkan hari cuti, takut kedai tutup.. memang pelik kan.. bila cuti yg besar2, kt sini semua kedai tutup.. tak macam kt Malaysia, hari cutila lg meriah nak bershopping! :)

Tahun ni dah masuk tahun ke-2 kami di sini.. Semoga babah dpt teruskn perjuangan utk mencapai matlamat yg diinginkan.. mama dan ibrahim sentiasa memberi sokongan padu..

Ibrahim pun tahun ni, insyaAllah dah boleh nak masuk school bulan 9 nanti.. kami ingat nak register waktu ibrahim dah masuk 3 tahun Mac ni.. semoga semuanya berjalan lancar!! :)

sekejap je masa berlalu kan.. umur pun makin meningkat, semoga dikurniakan kesihatan yg baik utk kita semua termasuk keluarga & sahabat handai.. winter kali ni memang mencabar skit bagi mama, dah 2 minggu masih selsema dan batuk, tapi beransur pulih, insyaAllah.. semoga mama cepat sembuh! doakanla ye :)

Semoga tahun baru ni lebih baik dari tahun2 yang sebelumnya! Alhamdulillah, rezeki tahun baru, sate dari jiran kami, kak Siti..


terima kasih byk2 kak Siti, sedap!!! :)

5 comments:

gee ryder said...

hepi new year nabilah!

wah snoknya ibrahim nk sek kt sana...konfen sok pndai speaking hehe

unique1012 said...

kak gee,
happy new year gak! :)
insyaAllah, mmg kena antar start dari 3 years, berabukla dia nanti, hehehe..

mama3hz said...

nabilah...masih not feeling well ker???ibrahim nak dapat adik kot????
ralat- actually start from 4 years nabilah...I mean thn semasa persekolahan kanak2..so nnt ibrahim start sekolah tu he will be 4 years in that school term.....kalau tk faham nnt akak bagi private message kat FB kay...but it is true kena register dulu...akak pun belum register utk hanie lagi nie....

unique1012 said...

mama3hz,
oo yeke camtu, ingatkan 3 tahun, sbb kak siti yg ckp kat kami suruh registerkan awal ibrahim ni, :)

unique1012 said...

mama3hz,
lupa plak nak response soalan akak yg first tu, hehehe..

ermmm.. masih lg selsema skit, sejuk2 ni kan, pasal adik ibrahim tu rasanya belum ada rezeki lagi, hehehe.. insyaAllah kak, doakanla ye :)