~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Sunday, January 24, 2010

Ibrahim ke sekolah?!~

16/1/2010 - seperti biasa apabila musim persekolahan, maka SKMM pun dibuka juga pada setiap Sabtu.. bila ada aktiviti sekolah, maka adalah aktiviti berjual beli di kantin sekolah Abraham Moss High School ni..

so dikesempatan ni, kami pun joinla sekali, hehe.. Ibrahim suka kalau pergi sini, puas dia tawaf tempat tu, hehehe.. so ni la rupanya dalam Abraham Moss High School ke arah dining hall nya..


sessi kantin & persekolahan bermula pada 10.00pagi hingga 1.00ptg.. alhamdulillah, dapatla masyarakat Malaysia disini berkumpul sambil makan2 pada hari tersebut..

2 comments:

aida said...

ai pergi sekolah pun dok isap botol susu? hikhik

p/s: akak maybe lambat sikit berangkat ke manchester.. tapi kalau dah confirm flight, insya Allah akak maklumkan pada awak.

unique1012 said...

kak aida,
hehe.. susah betul nak berhenti botol ibrahim ni, pernah bawa cup, tak nak dia minum, sabar jela..