~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Sunday, December 27, 2009

Jom main snow!~

Selasa (22/12/2009) baru ni, turun lagi snow! lagi tebal lagi dari sebelum ni.. kali ni mmg nak duk dlm rumah je, takde plan pun nak main snow kt luar... tp dlm kul 1.00 tghr camtu, kak siti jiran kami ketuk pintu.. ajak main snow.. kitaorg pun siapla skjp.. ada kawan best skit ye tak, ibrahim pun excited "nak play snow!" heheehe..


bila keluar rumah, mama dan ibrahim pergi depan rumah kak siti, rupa2nya diorang tengah buat snowman, boleh dikatakan hampir siap, cuma tinggal nak hias2 je.. besar jugala! hehe.. babah plak pergi start engine kejap, lepas tu baru dtg bergambar..


dah puas main kt luar, ibrahim, danish & sarah main plak kt dlm pagar rumah kak siti tu, nak buat castle plak.. macam2la budak2 ni, hehehe.. ibrahim punyala susah nak suruh posing, asik ke hulu ke hilir mencedok snow, hehehe.. suka betul dia!! nasib baik ada penyodok, kalau tak mesti kesejukan tgn ibrahim!

tak lama tu, snow turun lagi, isk isk.. kitaorg pun masuk rumah kak siti kejap minum teh panas & kek coklat.. ermmm memang sedap panaskan badan!! hehe.. thanksla kak siti buat susah2 je! kul 3.00pm kitaorg pun balik..

2 comments:

DYLA said...

seronoknya nabilah dapat main snow....

unique1012 said...

Dyla,
seronok tengok ibrahim main snow.. tak tahan, sejuk!!! boleh demam dibuatnya..