~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Friday, December 11, 2009

Open house lagi!~

Weekend baru ni kami dijemput lagi makan2, rajin betul la diorang kan.. mula2 kami ke rumah Kak Siti RedTulip & bro Rofzi, tak jauh pun, kami keluar kul 12.30 tghr lepas solat zohor.. waktu kami sampai ada 2 family yg dah sampai, so berborakla lepas tu sambil makan..

makanan plak ada macam2 seperti nasi warna warni, gulai ayam, acar taugeh, rojak buah, cendol & tepung pelita.. punyala banyak kan! semua mama rasa, hehehe.. memang sedap2 belaka!! tp sayang takde gambarla nak tunjuk..


Lepas tu kami balik rumah dulu solat Asar plak.. then keluar balik ke rumah kawan Babah kt city, family kak Hana.. diorg tinggal kt Manchester university house.. sampai2 je kamila orang pertama! hehehe.. nasib baik husbandnya & anak2 ada kt bawah masa kami sampai, terus je tuju ke rumah, kalau tak kenala mencari sbb diorg rumah jenis apartment..


waktu kt sini barula babah amik gambar, byk juga makanan kt sini.. ada laksa johor, pulut kuning dan rendang ayam, kek coklat, agar2, cocktail & buah limau.. lepas kami sampai barula ramai yang datang.. kebanyakannya semua yg duduk kt city, berborak sakan lagi, hehehe.. sebelum maghrib kami pun balik..

No comments: