~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Tuesday, December 1, 2009

Ke Majlis Hari Raya Aidiladha & open house!~

Sabtu (28/11/09) baru ni, kami dijemput ke Majlis Hari Raya Aidiladha yang diadakan di Waterloo Center, Cheetham Hill.. memang meriah!! majlis bermula dlm pukul 10.30 sampai 1.30 tghr.. kami sampai dalam 12 lebih, memang tengah ramai! nasib baik ada gak tempat nak duduk makan..


alhamdulilah, makanan punyala sedap!! ada gulai daging, sambal udang, ayam goreng ala 'kfc', salad, nasi impit & kuah kacang, siap ada birthday cake lg! hehehe.. sambil makan tengok upin & ipin d'movie! pasang dgn projector lagi, heehee.. Ibrahim plak, very behave! sepanjang masa duduk je berpangku makan dgn babah, tak nak plak dia join main2 dgn budak2 kt situ! hehehe.. dia leka tengok upin & ipin :) terima kasih kepada semua kakak2 & abang2 yg mensponsor majlis ni.. memang best!!

petang plak dalam 3 lebih kami ke rumah kak Sabariah & bro Arif, buat rumah terbuka juga sempena Aidiladha ni.. makan kambing plak!! huhuhu.. alhamdulillah, sedap!! thanks ye!! akhir kata, meriah gakla raya kurban tahun ni :)

4 comments:

Mas said...

seronok gk raya raya kt tmpt lain kan..hehe

ninie's corner said...

wah...meriah sungguh....
best nyer makan2.....
macam2 ade.........

isya said...

upin ipin?? ibrahim minat juga ke? ;p

unique1012 said...

Mas,
alhamdulillah, seronok gakla :)

ninie's corner,
mmg meriah!! hehehe.. makan pun best :)

isya,
takdela dia minat sgt, tp bolehla tengok, hehehe..