~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Sunday, December 6, 2009

Kunjungan tetamu dari Leeds!~

Sabtu (21/11/09) yang lepas, kami terima kunjungan dari kawan mama waktu kt MMU dulu, Ayuni dengan husbandnya Amirul n anak mereka Ameera yg tinggal kt Leeds skrg ni.. sempat gakla mama masak nasi lemak & spaghetti bolognese untuk jamu mereka..

Suka betul ibrahim dpt jumpa Ameera yang baru 5 bulan, suara dia punyala kuat!! hehehe.. mula2 ibrahim pun takut, hehehe tp lepas tu dah ok siap posing2 lg dgn Ameera..


bukan setakat Ibrahim n Ameera je yg posing, kami semua pun sama, tengokla camera abah Ameera ni, berat tau!! tak larat mama angkat ni, ehehehe.. n gambar dia memang superb!! :)

Thanks ye Ayuni n family sbb sudi datang ke rumah kami.. InsyaAllah kalau ada rezeki kita jumpa lagi :)

5 comments:

Khas Lysha said...

seronok nyer tgk gambo2 ni.. sgt ceria n happy.. :D

ninie's corner said...

best nyer terima kunjungan rakan senegara kan.......cute la si Ameera tu..........

unique1012 said...

Khas Lysha,
memang semua tgh happy & ceria :)

ninie's corner,
yup, mmg best kalau kawan dtg, bercerita panjang! hehehe..

gee ryder said...

ibrahim suka tu main ngn baby...cpt bg adik utk dia nabilah hehe

unique1012 said...

kak gee,
insyaAllah kak kalau ada rezeki, doa2kanla ye :)