~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Sunday, November 1, 2009

Apa lagi aktiviti kami?!~

Sambung balik cerita..

Lepas balik dari Penang, hari Rabu (07/10/09) tu kami kena settlekan hal LHDN, so terpaksala pergi LHDN Kampung Attap, KL.. Alhamdulillah, sekejap je ambil masa.. Then balik terus ke Jusco Cheras Selatan, lunch.. pastu balik rumah..

Malam, mama, babah, auntie Lang n Ibrahim ada jemputan dinner dgn uncle Nasrul, auntie E'in serta baby Umar, di Seri Kembangan.. restoren Ala Thai belakang Jusco, alhamdulillah, sedap jugala..thanks ye uncle sbb belanja kitaorg makan..


Suka betul Ibrahim makan tomyam, siap hirup mangkuk lagi tu, hehehe.. yg Umar plak tengah aktif nak berjalan, tak nak duduk diam, penatla ummi nak melayan.. Ibrahim plak, bila dah kenyang pun nak join Umar skali, hehe.. sabar jela, nasib baik dah nak abis makan, kalau tak haru gakla nak menjaganya..


Lepas tu, babah & auntie hantar kami, mama & Ibrahim balik TPG.. sampai rumah nenek & atuk dah pukul 10.30mlm.. tak lama tu dapat berita nenek Teh telah selamat kembali ke rahmatullah, innalillahi wainnailaihirajiun.. semoga rohnya berserta dgn mereka yg beriman, insyaAllah.. sedih juga.. alhamdulillah, kami sempat jumpa waktu raya hari tu, memang nampak uzur sgt dah.. Allah lebih sayangkan dia..

Then 11.00mlm babah & auntie Lang balik ke Cheras.. Ibrahim dah tido pun waktu sampai rumah nenek, terus tido sampaila ke pagi.. insyaAllah, nanti mama sambung lagi ye :)

No comments: