~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Monday, November 23, 2009

Ibrahim and His Thomas and Friends Collection!~

Thomas collection Ibrahim semakin bertambah, busy betul dia dari bangun pagi sampaila ke malam nak tido! hehehe.. tak busy main Thomas n Friends train, baca & menyanyi dengan buku Thomas, sambil busy tengok DVD Thomas, sampaikan tido pun dengan Thomas, babah belikan Ibrahim bedsheet Thomas, suka betul Ibrahim!! ;)


Sekarang ni dah ada Jeremy (kapal terbang) & Harold (helikopter) dalam Thomas collection.. bila train dah byk nakla ada railnya kan.. mana muat nak main kat rail yg kecik je.. ermm apa lagi, dptla rail besar plak.. makin busyla Ibrahim nak manage Thomas & friends nya, hehehe..


Yang paling best, bila kawan2 dtg pun boleh main sama.. ramai ke kawan2 yg dtg?? ermm.. adala juga.. Ibrahim memang suka kalau ada kawan2 dtg, suka betul dia main sama2 dgn kawan2.. kawan2 pun suka bila dtg sini!! hehe..

9 comments:

fuadnis said...

dah besar ibrahim skrg ye..dah jadik anak bujang..hensem..hehe..

Frida[norm] said...

waahh..ibrahim! MHI pastu cemburu kalau dia tahu aunty tengok mainan ibrahim ni tanpa beritahu dia...hehehe

nabila, mcmana ibrahim urus mainan dia?
aku malas nak beli mainan yg seumpama train dan railnya ni...dah ada, tp tak menang tgn melayannya. ku pasang dia cabut konon nak pasang sendiri, sudahnya kucar kacir. hahaha

tulip said...

wahh.. banyak nya koleksi. baik pulak dia ambik gambar berdiri tegak sebelah kotak.

unique1012 said...

anis,
hehe.. tqla auntie, tersenyum ibrahim mendengarnya :)

normi,
setakat ni memang dia leka main trainnya ni, takdela plak dia nak bukak pasang railnya, hehe.. aku letak bluetag kt under railnya supaya tak tercabut :)

nak kata ibrahim pandai manage mainannya, ermm.. bab rail tu mungkin belum lagi, tp trainnya memang dia pandai susun baik2, sayangla katakan, hehe..

kucar kacir tu memang biasala, namanya budak, mmg suka 'berkemas', mamanyala yg biasa kepeningan, hehehe..

zeaty,
koleksi kegemaran ibrahim :)
ibrahim pandai posiing skrg ni, hehee.. senang skit nak bergambar :)

hernie said...

ibrahim pandai share eh dengan kawan.. bagus btul..

unique1012 said...

hernie,
okla bab share2 ni, mmg dah ajar dia :)

gee ryder said...

brape rege tu nabilah?

aqeel mesti suka gak ni kalo beli..sbb kalo nmpk kedai promote dia pn sibuk melekat kt rail tu hehe

unique1012 said...

kak gee,
bleh tahan gakla, 40gbp lepas diskaun 50%..

oo aqeel pun suka train ke, hehe.. blehla geng dgn ibrahim :)

ADDERLYNA said...

Salam kenal..Jalan2 di blog terjumpa blog menarik ini. Jika berminatnak dptkan koleksi brg Thomas singgah blog saya http://thomasnnfriends-online.blogspot.com terima kasih dear..Smpaikan salam kpd Ibrahim