~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Tuesday, November 17, 2009

Jom ke Birthday Party !~

Isnin (19/10/09) setelah 5 hari sampai di Manchester, dapat jemputan dari jiran kami, Kak Siti & bro Shahrin ke birthday party anaknya Sarah, 4 tahun & sekali dgn anak Kak Julia, Arif 5 tahun, makanya kenala ada 2 hadiah, satu untuk birthday girl & satu lagi utk birthday boy..


Kami sampai pukul 6.30, lepas solat maghrib.. ramai juga yg hadir, kebanyakannya ada anak2la.. bagi memeriahkan lagi birthday party ni.. Ibrahim plak baru bangun, so memula senyap je, macam tak berminat je tengok orang tiup lilin semua, pastu bleh plak dia mengamuk nak Thomas!!! sbb tak bawa mainan pun, ermm.. last2 babah & ibrahim balik sekejap ambil mainan.. bila dtg balik mengamuk lagi, ishh ishh, nasib baikla kak siti bagi mainan Thomas hadiah birthday Arif, sabar jela, Ibrahim rasmi dulu!! pinjamla kejap ye Abg Arif.. barula dia senyap! Mainla diorg ramai2, hehehe..

Birthday cake ada 2!! satu chocolate cake for Sarah & satu lagi blueberry cake for Arif.. punyala meriah!! tak masuk lagi makanan yg pelbagai.. menu utama laksa johor, pulut kuning, kari ayam, nasi goreng, ayam panggang, & air oren.. alhamdulillah semuanya sedap2 belaka.. Kanak2 dapat goody bag sorang satu, mak2nya plak siap bawa bekal balik lagi! hehehe.. terima kasih banyak2la kak Siti! :)

3 comments:

gee ryder said...

ktsana maghrib kul bape?
winter lg ke?

besela tu nabilah, yg org lain punye tu jugak dia nak hehe

tulip said...

kalau jalan2 kene bawak thomas ler nih... aduii.. nabil nanti tak tau la cam ner.

unique1012 said...

kak gee,
kt sini baru nak abis Autumn end of this month, lepas tu baru winter, Dec sampai Feb..

itula pasal, tak teringatla nak bawa mainan dia gi umah org, selalu ok je, baru bangun tido mengarukla plak, hehe..

Zeaty,
memang gi mana2 kena bawa, sama ada di pegang or aku yg simpan, hehhe..